Održane informativne radionice za otvoreni trajni Poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“

Informativne radionice u organizaciji Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održane su u Osijeku, Rijeci, Zagrebu i Zadru.

Uz značajan odaziv potencijalnih prijavitelja i partnera Poziva „Zaželi-program zapošljavanja žena-faza III“, uspješno su provedene četiri radionice tijekom kojih su detaljno pojašnjeni ciljevi i svrha Poziva te uvjeti prijave.  

Ovaj Poziv predstavlja nastavak financiranja aktivnosti zapošljavanja teže zapošljivih žena na poslovima pružanja potpore i podrške za starije i/ili nemoćne osobe, aktivnosti koje su se kroz dosadašnju provedbu pokazale vrlo uspješnima i od značajnog doprinosa lokalnim zajednicama.

Pozivamo Vas da sve detalje Poziva uz dodatna pojašnjenja u okviru modaliteta Pitanja i odgovora provjerite Ovdje.  

Uvodni govor državne tajnice Marije Pletikose u Zadru
Predstavnici Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike uz predstavnike Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na predstavljanju Poziva u Rijeci
Zainteresirana javnost na predstavljanju Poziva u Zagrebu
Predstavnici Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike uz predstavnike Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na predstavljanju Poziva u Zagrebu