Fond: Europski socijalni fond

Operativni program: Razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013.

Tip natječaja: Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva)

Status: otvoren od 12.12.2014. do 12.2.2015.

Nadležno tijelo: Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava

Područje: civilno društvo

Prijavitelji: javna tijela (ministarstva i agencije), jedinice regionalne (područne) samouprave, lokalne/regionalne javne institucije, sindikati

Sažetak: Opći cilj ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga je: poboljšanje kvalitete socijalnog dijaloga u Hrvatskoj te razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta svih razina organizacija socijalnih partnera.
Specifični cilj ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga je povećati učinkovitost i održivost dijaloga između hrvatskih socijalnih partnera, kao i poboljšati organizacijske sposobnosti s naglaskom na pozitivan doprinos bipartitnim i tripartitnim procesima socijalnog dijaloga.

Za financiranje projekata u okviru ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga raspoloživ je iznos od 18.118.000,00 HRK. Najniži iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 400.000 HRK, a najveći 2.250.000,00 HRK.

Učestala pitanja i odgovori:

Prijavni obrazac A. možete preuzeti na sljedećoj internet adresi: https://scf-wf.mrrfeu.hr/ap
Na navedenoj internet adresi objavljene su upute za rad s aplikacijom te sadržajne upute za popunjavanje prijavnog obrasca A. dio.Informacije vezane za info-radionice
U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, tijekom siječnja 2015. godine održat će se dvodnevne radionice za potencijalne prijavitelje za otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) „Jačanje socijalnog dijaloga faza II“.
Točan datum radionica bit će uskoro objavljen.

Pitanja i odgovori:

Prvi blok pitanja i odgovora, pristiglih do 12. siječnja 2015. na esf@mrms.hr, možete preuzeti na kraju natječajne dokumentacije.

VAŽNO!
Izmjena natječajne dokumenatacije II – Izmijenjeno 21. siječnja 2015.
Dokument možete preuzeti na kraju natječajne dokumentacije.

VAŽNO!
Izmjena natječajne dokumenatacije Poziva na dostavu projektnih prijava – Izmijenjeno 02. siječnja 2015.
Dokument možete preuzeti na kraju natječajne dokumentacije.

VAŽNO!
Poziv na radionice:
U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava kao glavni partner u projektu, obavještavamo Vas da će se u siječnju 2015. godine održati dvodnevne radionice „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“ u 5  gradova na području Republike Hrvatske.
Detalje o ovome događaju možete preuzeti na kraju natječajne dokumentacije.


Dokumenti