Grad Zagreb

Dodjela ugovora u okviru otvorenog poziva „Jačanje socijalnog dijaloga – faza II“

U prostorijama Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, u ponedjeljak, 27. srpnja 2015. godine s početkom u 10:30 sati, održat će se svečana dodjela 18 ugovora u okviru otvorenog poziva „Jačanje socijalnog dijaloga – faza II“, ukupne vrijednosti 17.641.262,24 kuna.

U prostorijama Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, u ponedjeljak, 27. srpnja 2015. godine s početkom u 10:30 sati, održat će se svečana dodjela 18 ugovora u okviru otvorenog poziva „Jačanje socijalnog dijaloga – faza II“, ukupne vrijednosti 17.641.262,24 kuna.

Cilj ovih projekata je poboljšanje kvalitete socijalnog dijaloga u Hrvatskoj te razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta svih razina organizacija socijalnih partnera.

Projekti su sufinancirani sredstvima Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. kojem je strateški cilj unaprjeđenje učinkovitosti radne snage, razvoj ljudskog kapitala i jačanje socijalne uključenosti u Republici Hrvatskoj.

Bespovratnim sredstvima, dodijeljenim u ovom natječaju, odabrani projekti će povećati učinkovitost i održivost dijaloga između hrvatskih socijalnih partnera, kao i poboljšati organizacijske sposobnosti s naglaskom na pozitivan doprinos bipartitnim i tripartitnim procesima socijalnog dijaloga.