Informativna radionica za otvoreni privremeni poziv „Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada“ – Komponenta 1

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, sektorski nadležno tijelo i Posredničko tijelo razine 2 te Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., pozivaju Vas na informativne radionice za otvoreni privremeni Poziv „Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada“ za Komponentu 1, koje će se održati prema sljedećem rasporedu:

  • 12. rujna 2018. godine u Zagrebu
  • 13. rujna 2018. godine u Osijeku
  • 14. rujna 2018. godine u Rijeci
  • 17. rujna 2018. godine u Splitu

Napomena: O točnom mjestu i vremenu održavanja informativnih radionica potencijalni će prijavitelji biti pravovremeno obaviješteni.

Rokovi za prijavu na informativne radionice:

  • 10. rujna 2018. godine – Informativna radionica u Zagrebu
  • 11. rujna 2018. godine – Informativna radionica u Osijeku
  • 12. rujna 2018. godine – Informativna radionica u Rijeci
  • 13. rujna 2018. godine – Informativna radionica u Splitu

Radionice su namijenjene svim potencijalnim prijaviteljima i partnerima na projektu, kao i svim zainteresiranim dionicima za ulaganja Europskog socijalnog fonda na području razvijanja dijaloga i jačanja suradnje između organizacija civilnoga društva, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, socijalnih partnera i visokoobrazovnih i znanstvenih institucija s ciljem kreiranja poticajnog okruženja koje će doprinijeti stvaranju kvalitetne suradnje u tematskim područjima od interesa za Republiku Hrvatsku. Na informativnoj će radionici biti detaljno predstavljeni ciljevi, aktivnosti i uvjeti Komponente 1 ovoga Poziva.

Za sudjelovanje na informativnim radionicama potrebno je ispuniti Prijavni obrazac.

Napomena: Broj sudionika na radionici je ograničen te je uputno sudjelovanje ograničiti na jednog do najviše dva predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta. Svi sudionici koji će poslati prijavu bit će povratno obaviješteni o njezinom statusu. Sudjelovanje na informativnim radionicama je besplatno.