Zavodu za unapređivanje zaštite na radu više od 5 milijuna kuna za provedbu projekta „Razvoj sustava e-učenja, upravljanja i praćenja zaštite na radu“

ZAGREB – Ministar mr. sc. Marko Pavić u ime Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar i ravnatelj Zavoda za unapređivanje zaštite na radu Vitomir Begović su s danom 17. rujna 2018. potpisali Ugovor o izravnoj dodjeli  bespovratnih sredstava „Razvoj sustava e-učenja, upravljanja i praćenja zaštite na radu“.

Riječ je o projektu Zavoda za unapređivanje zaštite na radu za koji je Odluka o financiranju donesena 11. srpnja 2018. godine, a koji se sufinancira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost ugovora „Razvoj sustava e-učenja, upravljanja i praćenja zaštite na radu“ i iznos bespovratnih sredstava je 5.046.422,40 HRK.

U sklopu ovoga projekta unaprijedit će se sustav zaštite na radu u Republici Hrvatskoj. Zavod za unapređivanje zaštite na radu razvit će vlastite kapacitete i ojačati ulogu servisa građanima.