U Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava održani sastanci s predstavnicima regionalnih i područnih ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

ZAGREB – Ministar rada i mirovinskoga sustava mr. sc. Marko Pavić sa suradnicima je održao sastanke s predstavnicima područnih i regionalnih ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na kojima je državna tajnica Katarina Ivanković Knežević informirala nazočne o tijeku i planovima vezanima uz kampanju „Zaposli se u Hrvatskoj“ kojom se promoviraju mjere aktivne politike zapošljavanja, a u kojoj izuzetno važnu ulogu imaju svi zaposlenici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) i djelatnici Ministarstva rada i mirovinskoga sustava (MRMS).

 

hzzjedan

Na sastanku je ravnatelj HZZ-a Ante Lončar sa suradnicima predstavio aktivnosti vezane uz unaprjeđenje komunikacijskih kanala HZZ-a s nezaposlenima, ali i poslodavcima, te onima koji žele raditi na razvoju svoje karijere  Zamjenica ravnatelja HZZ-a Marina Nekić predstavila je unaprjeđenja vezana uz mjere aktivne politike zapošljavanja, a pomoćnici ravnatelja HZZ-a Marko Sever i Ruža Hrga predstavili su aktivnosti vezane uz financiranje EU projekata unutar HZZ-a te promjene u sustavu raspodjele „kartoteka“ nezaposlenih osoba, što će dovesti do bolje i pravednije raspodjele broja nezaposlenih osoba po pojedinim savjetnicima. Ciljevi navedenih sastanaka usmjereni su boljoj i neposrednoj komunikaciji samog Ministarstva i svih zaposlenih unutar HZZ-a, a u cilju približavanja krajnjim korisnicima.

hzzdva

hzztri