Otvorene prijave na radionicu: Razvoj društvenog kapitala i modeli partnerstva u lokalnoj zajednici

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na novu online radionicu “Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje OCD-a u zajednici” koju će 11. ožujka 2021. održati udruga SMART, suradna organizacija Nacionalne zaklade.

Više informacija o radionici i poveznica na prijavu:
ONLINE RADIONICA UDRUGE SMART, 11.3.2021. – Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje OCD-a u zajednici

VAŽNO: Radionica će se izvoditi na platformi ZOOM i trajat će 3 sata. Molimo zainteresirane da se prijave samo ako mogu sudjelovati za cijelo vrijeme trajanja radionice te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje i neposrednu usmenu komunikaciju s voditeljima i drugim sudionicima radionice.

Radionicu se održava u okviru Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je za predstavnike udruga i drugih neprofitnih organizacija, potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih prijavitelja.