Obavijest o obustavi Poziva “Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.” za SKUPINU 1 i SKUPINU 2 Prijavitelja

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike dana 24. srpnja 2020. godine objavilo je obavijest o obustavi Poziva UP.02.3.1.03 “Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.” za SKUPINU 1 i SKUPINU 2  Prijavitelja. 

Budući da zaprimljeni projektni prijedlozi iznosima dosežu 120% ukupno raspoloživih sredstava predmetnog Poziva za SKUPINU 1 i SKUPINU 2 Prijavitelja, Ministarstvo je sukladno važećim Uputama za Prijavitelje, točka 5.6. Obustava, ranije zatvaranje i produženje roka za dostavu projektnih prijedloga, obustavilo Poziv za SKUPINU 1 i SKUPINU 2 Prijavitelja.

Obustava za SKUPINU 1 i SKUPINU 2 Prijavitelja stupa na snagu 24. srpnja 2020. u 11:00 sati te će biti na snazi do 1. rujna 2020. godine do 10:00 sati.

Svi projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je ovaj Poziv obustavljen neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju ponovnog otvaranja Poziva.

Pozivamo Vas da pratite daljnje informacije vezane uz predmetni Poziv koje će biti objavljene na službenim stranicama Europskog socijalnog fonda www.esf.hr  i na mrežnoj stranici www.strukturnifondovi.hr.