Obavijest o obustavi dijela Poziva „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“ za Grupu 4 -Petrinja

ZAGREB – Dana 16. listopada 2018. godine Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ slijedom velikog broja zaprimljenih projektnih prijedloga za Grupu 4 – Petrinja u okviru otvorenog trajnog poziva „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“ (UP.02.1.2.01) objavljuje obustavu zaprimanja projektnih prijedloga za Grupu 4 – Petrinja navedenog Poziva.

S obzirom da zaprimljeni projektni prijedlozi za Grupu 4 – Petrinja iznosima dosežu 105% ukupno raspoloživih sredstava predviđenih za Grupu 4 – Petrinja, Ministarstvo je sukladno važećim Uputama za prijavitelje, točka 5.6. Obustava, ranije zatvaranje i produženje roka za dostavu projektnih prijedloga, obustavilo Grupu 4 – Petrinja predmetnog poziva u periodu od dana 16. listopada 2018. godine u 16:00 sati do kraja dana 31. siječnja 2019. godine (uključujući cijeli taj dan).

Svi projektni prijedlozi predani unutar navedenog razdoblja trajanja obustave Grupe 4 – Petrinja neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju ponovnog otvaranja iste.

Molimo primite na znanje kako u vrijeme obustave nije moguće postavljati pitanja u vezi predmetne Grupe 4 – Petrinja u okviru Poziva „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“.