Nacionalna zaklada poziva na online radionicu o primjeni sustava osiguranja kvalitete u organizaciji

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Sustav kvalitete u OCD-ima s primjerima učinkovitih modela upravljanja; OK2015 – Primjena sustava osiguranja kvalitete u organizaciji” koju će 9. veljače 2023. održati DKolektiv – organizacija za društveni razvoj.

PRIJAVA:

ONLINE RADIONICA DKOLEKTIVA, 9.2.2023. – Sustav kvalitete u OCD-ima s primjerima učinkovitih modela upravljanja; OK2015 – Primjena sustava osiguranja kvalitete u organizaciji

Cilj radionice je upoznati sudionike sa sustavom osiguranja kvalitete za OCD-e OK 2015 te osigurati osnovne informacije o procesu uvođenju sustava u organizaciju. Što jednu organizaciju čini kvalitetnom, kako procijeniti kvalitetu, koja je svrha uvođenja sustavne procjene kvalitete te kako izgleda proces uvođenja sustava kvalitete ključna su pitanja o kojima će se razgovarati tijekom radionice. OK 2015 je prvi sustav osiguranja i upravljanja kvalitetom u RH kojega su razvili OCD-i, primjenjiv u svim neprofitnim organizacijama. Pod terminom „sustav upravljanja kvalitetom” misli se na formalni i planski vođen sustav upravljanja koji organizacija primjenjuje s ciljem unaprjeđenja kvalitete rada i osiguranja dosljednosti svoga djelovanja.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionica se održava u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.