Nacionalna zaklada poziva na online radionice

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijave na dvije jednodnevne online radionice:

“Modeli uključivanja građana u rad OCD-a; Od osobnog angažmana do većeg sudjelovanja građana” koju će 21. veljače 2023. godine održati DKolektiv – organizacija za društveni razvoj (Prijava) i

“Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici; Agilnost u provedbi projekata i kako postajemo agilni(ji)” koju će 22. veljače 2023. godine održati ACT grupa (Prijava).

Cilj radionice DKolektiva je stjecanje znanja, vještina i stavova potrebnih za veće i kvalitetnije uključivanje građana u rad organizacija civilnog društva dok radionica ACT Grupe za cilj ima upoznati sudionike s osnovnim principima i metodama agilnog upravljanja u kontekstu upravljanja projektnim ciklusom.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.