Istek obustave Poziva „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.“ za SKUPINU 2 Prijavitelja

ZAGREB – Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020., objavilo je istek obustave PozivaJačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.“ (UP.02.3.1.03) za SKUPINU 2 Prijavitelja, koji je obustavljen do 29. studenog 2019. godine u 17:00 sati).

Prijave na Poziv za SKUPINU 2 Prijavitelja ponovno će se zaprimati od 29. studenoga 2019., od 17:00 sati. Napominjemo kako svi projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je Poziv za SKUPINU 2 Prijavitelja bio obustavljen, neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje nakon najavljenog isteka obustave Poziva za SKUPINU 2 Prijavitelja.

Sukladno točki 5.6. Uputa za prijavitelje, Poziv se obustavlja u trenutku iscrpljenja raspoložive financijske omotnice u iznosu maksimalno do 120% ukupno raspoloživog iznosa alokacije Poziva za pojedinu skupinu Prijavitelja.

Pozivamo Vas da pratite daljnje informacije vezane uz predmetni Poziv koje će biti objavljene na službenim stranicama Europskog socijalnog fonda www.esf.hr i na internetskoj stranici www.strukturnifondovi.hr.