ESF platforma: Otvorene prijave na još dvije online radionice u travnju

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na dvije online radionice koje će 27. i 29. travnja održati suradne organizacije Nacionalne zaklade, Centar za civilne inicijative iz Zagreba i udruga Smart iz Rijeke.

Prva radionica na temu “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” održat će se 27. travnja od 10 do 12 sati, a održat će ju Centar za civilne inicijative iz Zagreba.
Poveznica za prijavu

Druga radionica na istu temu “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” održat će se 29. travnja od 10 do 13 sati, a održat će ju udruga Smart iz Rijeke.
Poveznica za prijavu

Sudionici radionice steći će znanja o osnovnim postupcima provedbe projekata iz javnih izvora te upoznati najčešće pogreške i teškoće s kojima se udruge susreću u RH i kako iz izbjeći. Bit će predstavljeni primjeri vođenja projekata na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini, stjecanje i očuvanje ugleda organizacije s obzirom na praćenje provedbe, evaluaciju i izvještavanje javnosti.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva organizira radionice u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja.