Održana Jedanaesta sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

BIOGRAD NA MORU – U organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Upravljačkog tijela za Europski socijalni fond, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. -2020., u četvrtak, 13. lipnja 2019. godine održana je Jedanaesta sjednica Odbora za praćenje predmetnog programa.

o2

Odbor za praćenje kao stalno tijelo uspostavljeno je s ciljem praćenja provedbe Operativnog programa i napretka u ostvarenju njegovih ciljeva uzimajući u obzir financijske podatke, zajedničke te specifične pokazatelje.

U ime Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Sjednicom je predsjedao pomoćnik ministra rada i mirovinskoga sustava Luka Rajčić.

o3

Europsku komisiju predstavljale su Cristina Asturias iz Glavne uprave za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost te Dunja Fadljević, osoba zadužena za Europski socijalni fond u Hrvatskoj.

o1

Na Sjednici su sudjelovali članovi/ice odbora, predstavnici/ice tijela državne i javne uprave, predstavnici/ice socijalnih i gospodarskih partnera, predstavnici/ice civilnoga društva, predstavnici/-ice pravobraniteljskih institucija te ostali partneri u provedbi Operativnog programa.

Glavni zaključci usvojeni tijekom predmetne sjednice bit će dijelom Zapisnika koji će se javno objaviti na internet stranicama Europskog socijalnog fonda.