Poziv za izravnu dodjelu sredstava Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje za dostavu prijedloga operacije „Uspostava sustava za upravljanje ljudskim potencijalima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje“

Dana 28. prosinca 2018. Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava uputilo je Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje Poziv za dostavu prijedloga operacije „Uspostava sustava za upravljanje ljudskim potencijalima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje“ koja će se financirati kao izravna dodjela sredstava u okviru Prioritetne osi 1. „Visoka zapošljivost i mobilnost radne snage“ Specifičnog cilja 8.vii.2 Povećanje dostupnosti i kvalitete javno dostupnih informacija i usluga na tržištu rada, uključujući mjere APZ Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.

Ovim Pozivom ukupne vrijednosti 20.394.000,00 kn uspostavit će se cjeloviti sustav za upravljanje ljudskim potencijalima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, odnosno uvest će se tzv. HRM sustav. Također, podići će se kvaliteta i standardi usluga Zavoda namijenjeni zadovoljavanju javnih potreba građana i drugih korisnika usluga Zavoda na tržištu rada.

Više o Pozivu potražite OVDJE.