Fond: Europski socijalni fond

Operativni program: Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.

Tip natječaja: Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva)

Status: otvoren od 24.12.2014. do 24.2.2015.

Nadležno tijelo: Ministarstvo socijalne politike i mladih

Područje: civilno društvo, socijalne usluge, socijalna uključenost

Prijavitelji: neprofitne organizacije, organizacije civilnog društva

Sažetak: Opći cilj ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga jest jačanje socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom kroz daljnji razvoj i povećanje kvalitete usluge osobne asistencije.
Specifični ciljevi ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga su povećati socijalnu uključenost i unaprijediti kvalitetu života osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta te osoba s intelektualnim i mentalnim oštećenjima odnosno povećati broj zaposlenih osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada, njihovim  zapošljavanjem  kao osobnih asistenata.

 

VAŽNO!  30. siječnja 2015. objavljen je 1. set Pitanja i odgovora u okviru Poziva. Dokument je dostupan prema dnu stranice, na kraju liste natječajne dokumentacije.

Učestala pitanja i odgovori:

Prijavni obrazac A. možete preuzeti na sljedećoj Internet adresi: https://scf-wf.mrrfeu.hr/ap
Na navedenoj adresi objavljene su upute za rad s aplikacijom te sadržajne upute za popunjavanje prijavnog obrasca A. dio.Poziv na info-radionice u sklopu Poziva nalazi se na dnu natječajne dokumentacije. Prijavnica i raspored za info-radionice za potencijalne  možete pronaći na sljedećoj poveznici:
https://goo.gl/lA2wLq

Dokumenti